Våra produkter

Gamla Skrivare

Gamla skrivare

Vi har ett jätte stort antal gamla skrivare som vi gärna säljer och saluför i Scandinavian till bästa pris.

Saken med teknik är att den ständigt förbättras. Det är den största välsignelsen och den största förbannelsen för den moderna personen. Välsignelse eftersom det betyder bättre verktyg för att arbeta med och förbannas, eftersom det kan vara svårt att hålla sig till tekniska uppgraderingar.

Ta till exempel din skrivare. Skrivarteknik utvecklas så snabbt att det är svårt att veta när du behöver köpa en ny skrivare. Dessutom, om du använder din skrivare regelbundet är det väldigt lätt att fastna i rutinen och inte inser att din skrivare närmar sig slutet av sitt liv.

Så, hur vet du när du behöver köpa en ny skrivare? Det finns tecken som du behöver se upp för och vi kan hjälpa till att kvalificera dem för dig. Här är de bästa tecknen på att du behöver köpa en ny skrivare!

Du behöver köpa en ny skrivare om du inte kan hitta reservdelar

Printer Maintenance KitDetta är ganska uppenbart. Vanligtvis är det tidslinjen som människor upplever när det gäller åldrandet av sina skrivare.

Först bryter skrivaren och reservdelar från originalutrustningstillverkare (OEM) blir otillgängliga.

I det här skedet kan folk hitta eftermarknadsdelar eller komponenter tillverkade av tillverkare från tredje part.

I den här fasen är ditt behov av att köpa en ny skrivare inte kritisk men det kan hävdas att det är relevant.

Med andra ord, om du behöver köpa en ny skrivare eller inte, beror du på dina önskemål.

Rostiga LCD Skärmar

LCD Screen

Tänk på att rosten i en LCD skräm kan första dom kristaller som är viktiga så därför så säljer vi endast helt rostiga LCD skärmar.

Vårt fabriksstyrda test ger dig högsta prisnivå.

Våra data visar att LCD-inspektion i en kontrollerad miljö ger mer exakta resultat. Vår provning ger betydligt högre överföringshastigheter än testning i fältet. För ofta är återvinningsbara LCD-skivor felaktigt ansedda oanvändbara. Varför?

Det handlar om anslutningar

Anslutningarna på testare som används i fältet försämras över tid utan varning – och ofta utan konsistens. Det är därför vi rutinmässigt inspekterar och kalibrerar anslutningspunkterna på vår egenutvecklade testutrustning med hjälp av mikroskopisk bildbehandling och ESD-säker probingutrustning.
Alla LCD-fel kontrolleras dubbel på en andra tester.
Fälttestare producerar ofta falska negativa på grund av anslutningsproblem. Dessa misslyckanden kan vara intermittenta så att testaren ofta inte identifieras som den faktiska grundorsaken.
Få ut mesta möjliga av alla LCD-skärmar

Våra reparationsmöjligheter säkerställer maximal återhämtning. Vi har de väsentliga resurserna för att se till att alla LCD-apparater som kan renoveras, renoveras.
Enligt vår erfarenhet kan en betydande andel av initiala provningsfel (en gång bekräftad) repareras framgångsrikt genom ACF-bindning av de primära flexbanden.
LCD-köparen kan erbjuda utbetalningar (till reducerade priser för att ta hänsyn till de extra reparationskostnaderna) för dessa kandidater. Det här är ett sätt att vi får maximalt värde för dig. Kontakta din representant för ytterligare information.

Späda koppartrådar

Koppar tråd

Vissa människor tycker om att ta bort den med en liten flamma (från en lättare, säg) men vi har funnit att ett enkelt sätt att ta bort det är att smälta en klump av lödd på ditt järn och sedan doppa änden i blob för några sekunder. Ta bort tråden och det ska både rengöras och tinnas!

Denna spole är ~ 11,5 meter ~ 38 AWG tjock magnetråd, bara tillräckligt för att göra några projekt. Vi rekommenderar en spole för varje ingenjörs arbetsbänk. Liksom alla magnetkablar finns en tunn emaljerad isolering.

För lindning av anpassade spolar, eller mycket finhöjande omarbetningar, når vi alltid för magnettråd. Magnetråd är mycket mycket tunn (0,1 mm diameter!) Koppartråd med ett mycket tunt lager isolering. Den används för en rad elektronik, hackning och applikationer. Vanligen används dessa för att linda transformatorer, induktorer, motor- eller magnetventiler, högtalare, hårddiskhuvudmanöverdon, elektromagneter, pickup, bland annat. Men denna tråd är också mycket bra för när du måste göra PCB reparation, jumper ledningar eller lödda direkt till SMT kuddar.

Fina lödstationer

Tyvärr är denna produkt slut i lager.

Hälsodrycker

Hälsodryck

Att dricka en riktigt bra hädlodryck kan inte bara räknas som ett av de bästa alternativen utan är också en riktigt god sak för att räkna om antalet kalorier i din hälsa.

Strunta i de tomma kalorier, sötande sodavatten och drycker med dessa friska och färska juicer och smoothies istället för att ge din hälsa en naturlig ökning och hålla dig energisk hela dagen. Balansera massor av blandade eller saftiga grönsaker i dessa drycker för att stryka det naturliga sockret från fruktingredienserna. Om du är på väg till en hälsosammare livsstil packar dessa juice och drycker en kraftfull och näringsrik stans.

Hälsokost

hälsokost

Börja genast att äta dig frisk med vår helt otroliga hälsokost tillagad på bästa råvaror du kan hitta i Europa.

Ladda ner vår växtbaserade proteindelguide, som är en idealisk guide för vegetarianer och veganer

Protein är väsentligt för tillväxt och utveckling – det hjälper till att bygga muskler, hud och kroppsorgan. De flesta köttätare uppfyller dessa krav, men det är inte så lätt för vegetarianer och veganer. Klipp ut kött och fisk, och du måste stärka växtbaserat protein i form av bönor, pulser och linser, nötter och frön, mejeriprodukter, ägg och fullkorn.
Det rekommenderade dagliga intaget för män är ca 56g per dag och för kvinnor är det 45g (beräkna ditt exakta intag genom att multiplicera 0,75g protein per kg kroppsvikt), använd sedan denna delguide för att se till att du uppfyller dina dagliga behov.

Hälsan kommer göra dig gott.

E cigg

E cigg i Sverige

”Våra resultat föreslår också att medan e-cigaretter inte bara är säkrare, är den mängd nikotin de tillhandahåller inte märkbart annorlunda än konventionella cigaretter.

”Detta kan hjälpa människor att sluta röka helt och hållet genom att hantera sina begär på ett säkrare sätt.”

Cancerforskare UK-finansierade forskare studerade totalt 181 personer, inklusive rökare och ex-rökare som hade använt e cigg eller NRT-produkter, såsom tabletter och nässprayer i minst sex månader.

En tredje grupp hade fortsatt att röka samtidigt som man använde e-cigaretter och NRT-produkter.

Vaping har fått en tydlig tumme upp av hälsoexperter efter den första långsiktiga studien av dess effekter hos ex-rökare.

E cigg i hälsans tecken

Efter sex månader hade människor som bytte från äkta till e cigg mycket färre toxiner och cancerframkallande ämnen i sina kroppar än ständiga rökare, fann forskare.

Studie deltagare som misslyckades med att göra en ren paus hade fortfarande betydande mängder tobaksrelaterade toxiner i deras saliv och urin.

Lead författare Dr Lion Shahab, från University College London, sade: ”Vår studie kompletterar befintliga bevis som visar att e-cigaretter och NRT är mycket säkrare än rökning, och föreslår att det finns en mycket låg risk i samband med deras långsiktiga användning.

Jämfört med heltidsrökare hade användare av e-cigg endast 97% lägre nivåer av en giftig kemikalie, NNAL, som starkt är förknippad med lungcancer.

Men det var liten skillnad i NNAL-nivåer mellan cigarett-bara användare och de som båda rökte äkta cigaretter och vapade e-cigg.

Andra ämnen som kallas flyktiga organiska föreningar (VOC), inklusive starkt cancerframkallande akrylamid och cyanid-frisättande akrylnitril, var också mycket mindre närvarande i kropparna hos e cigg användare.

Alison Cox, chef för cancerförebyggande hos Cancer Research UK, sa: ”Cirka en tredjedel av de tobaksrelaterade dödsfallen beror på cancer, så vi vill se att många av Storbritanniens 10 miljoner rökare bryter deras missbruk.

”Denna studie lägger till att bevis för att e cigg är ett mycket säkrare alternativ till tobak, och föreslår att de långsiktiga effekterna av dessa produkter kommer att vara minimala.

”Vi har visat att halterna av giftiga kemikalier i kroppen från e-cigaretter är betydligt lägre än vad som antogs i tidigare studier med hjälp av simulerade experiment. Det betyder att vissa tvivel om säkerheten hos e-cigaretter kan vara felaktiga.

Nikotinplåster verkade också vara mycket säkraare än tobaksvaror, enligt analysen av saliv och urinprover.

Experter hoppas att resultaten kommer att försäkra att det skulle vara quitters som har blivit förvirrade av blandade meddelanden om säkerheten hos e cigg.

Vissa tidigare studier tyder på att vaping är lika skadlig som att röka har lite gemensamt med verkligheten i världen, hävdas det.

De nya resultaten visar också att för att vara säker är det nödvändigt för rökare att byta helt till e cigg eller nikotinersättningsterapi (NRT).